Алчни роднини провалили последния концерт на Емил Димитров. Близките на изпълнителя поискали

...
Алчни роднини провалили последния концерт на Емил Димитров. Близките на изпълнителя поискали
Коментари Харесай

Двойникът на Емил Димитров разкри дълго пазена тайна

Алчни родственици провалили последния концерт на Емил Димитров. Близките на изпълнителя поискали голяма сума, за присъединяване му в концерта, в който щяла да се включи и Лили Иванова. 

Това твърди пред " България Днес "  Борис Комитов, именуван " Пловдивският Емил Димитров “.  " Когато взехме решение да създадем с Емил този концерт, той към този момент беше в инвалидна количка. Бях уговорил и Лили да взе участие, а аз да изпея на сцената някои негови песни. За страдание обаче, неговите близки желаеха доста пари за реализирането на концепцията. Докато Емил не искаше пари, той не го правеше за облага. И Лили беше съгласна да пее без пари “, довери изпълнителят от Града на тепетата. 

" Навремето аз се явих на конкурс, само че ми споделиха, че втори Емил Димитров не можело да има. Защото него не го признаваха като артист. Не трябвало даже да се пуска по радиото и малкия екран, да му се издават плочи... За тях Емил Димитров беше " кич “, което е цялостен парадокс “, не стопира да се възмущава и до през днешния ден Борис Комитов. При последната му среща с Емил той го помолил да му купи кецове от чужбина.  " И аз си помислих, че нещата при него са доста зле “, спомня си Борис Комитов.

В момента той е обичаният дуетен сътрудник на Йорданка Христова. Комитов довери, че е бил неразлъчен и с Лили Иванова близо две години. " Имаме десетки концерти дружно. С нас бяха Митко Щерев и Драго Драганов. Иван Лечев пък ни акомпанираше на китара “, описа двойникът на Емил Димитров. 

Борис Комитов твърди, че е единственият БГ реализатор, възпял българската черква. Това се случило по персонално гледище на дядо Григорий. Великотърновският Владика харесал доста частите на " Пловдивския Емил Димитров “ и благословил издаването на диска.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР